Συναυλία με το Μάκη Αιβάζογλου


Σάββατο 17 Μαίου 2014 // ώρα 21.00 // είσοδος 7€
Ο Μάκης Αϊβάζογλου σας καλεί σε μια μουσική σύναξη- εκκόλαψη στο ΑΥΓΟ του μουσικού χωριού όπου θα παρουσιάσει τραγούδια, δικά του κυρίως, πρόσφατα και παλαιότερα αλλά και άλλα αγαπημένα.

Οι μουσικοί που συμμετέχουν "πειράζουν" τα τραγούδια με τον δικό τους τρόπο και χρώμα και είναι:

Δημήτρης Γουμπερίτσης - Κοντραμπάσο
Φίλιππος Κωσταβέλης - Πιάνο
Γιώργος Πετκάρης - Σαξόφωνο
Χρήστος Ερκέκογλου - Κρουστά


Κράτηση θέσης στο
http://avgo.music-village.gr/booking
και στο 6973 578 422 (ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή // 17:00 – 20:00)
Ο Μάκης Αϊβάζογλου γεννήθηκε στην Φλώρινα.Πήρε πτυχίο από την Παιδαγωγική Ακαδημία Φλώρινας και αργότερα από το Παιδαγωγικό Τμήμα του Α.Π.Θ.Εργάζεται σαν δάσκαλος στην Δημόσια Εκπαίδευση.Έκανε μαθήματα βιολιού στην ιδιαίτερη πατρίδα του με τον καθηγητή Θέμη Μώρο.Έκανε μαθήματα Αρμονίας ,Ιστορίας Μουσικής και Μορφολογίας με τους καθηγητές Γ.Μάντακα ,Δημ. Αθανασιάδη κ.ά.Πήρε το Πτυχίο της Αρμονίας από το Δημοτικό Ωδείο Θέρμης. Σαν δάσκαλος,δημιούργησε μουσικά εργαστήρια,παιδικές χορωδίες και ορχήστρες στα σχολεία που υπηρέτησε.  Μέλος και συνεργάτης του παιδαγωγικού-καλλιτεχνικού σχήματος «ΚΡΟΥΣΤΟΦΩΝΟ» από την ίδρυσή του.

Ασχολείται με την σύνθεση , κυρίως τραγουδιών ενώ σαν τραγουδιστής έχει συνεργαστεί σε διάφορους καλλιτεχνικούς χώρους με αξιόλογους μουσικούς και συνθέτες όπως, Γιώργος Καζαντζής, Γιώργος Ανδρέου, , Μαρία Θωίδου.Κώστας Βόμβολος κ.α.

Από το καλοκαίρι του 2010 με την τραγουδοποιό και τραγουδίστρια Μαρία Θωίδου και τον κιθαρίστα Μανόλη Ανδρουλιδάκη, «περιφέρουν» τα «Τραγούδια που ζήσαμε» στη Θεσσαλονίκη,Αθήνα,Βόλο,Φλώρινα,Καστοριά κ.α.

Έδωσε προσωπικές συναυλίες στα πλαίσια πολιτιστικών δράσεων στο «παρα θιν αλός» του Δήμου Καλαμαριάς,στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Θεσσαλονίκης,στο Θέατρο Σοφούλη,στο Μικρό Θέατρο κλπ.Συμμετείχε σε συναυλίες με άλλους καλλιτέχνες (Γ. Καζαντζής,Νίκος Παπάζογλου,Μαν.Ρασούλης,Μαρίζα Κωχ, Γ.Μήτσης,Κ.Πρατσινάκης,Μ.Χατζημανώλης κ.ά)