Το Ηχομασάζ του Peter Hess


Το Ηχομασάζ του Peter Hess

Δεν υπάρχει σύστημα οργάνων στο σώμα που να μην επηρεάζεται από τον ήχο, τη μουσική και τη δόνηση. Μπορούμε να δούμε την ασθένεια ως μια μορφή δυσαρμονίας. Η ισχυρή μεταμορφωτική και θεραπευτική δύναμη του ήχου είναι γνωστή στον άνθρωπο από την αρχαιότητα. Το Ηχομασάζ του Peter Hess είναι μια ήπια μέθοδος βαθιάς χαλάρωσης και εξισορρόπησης με ήχους και δονήσεις από ηχογαβάθες, γκονγκ και κύμβαλα.Ημέρα γνωριμίας με το PeterHess –Ηχομασάζ
Η ημέρα γνωριμίας είναι ένα 3ωρο βιωματικό σεμινάριο. Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το όργανο ηχογαβάθα, να πάρουν κάποιες βασικές θεωρητικές γνώσεις, να απολαύσουν ένα ταξίδι φαντασίας με ήχους και να βιώσουν την επίδραση του ήχου στο σώμα τους. Με την καθοδήγηση της συντονίστριας θα προσφέρουν και θα λάβουν μια χαλάρωση με ήχους στα πλαίσια του PeterHess-Ηχομασάζ. Η μέρα γνωριμίας δεν αποτελεί μέρος της εκπαίδευσης στο Ηχομασάζ.

Κυρ. 22/1/2017 // 17.00-21.00
Κυρ. 07/5/2017 // 17.00-21.00
Συντονίστρια: Γεωργία Μπογατίνη

Σεμινάριο Peter Hess-Ηχομασάζ Ι
Στο εισαγωγικό αυτό σεμινάριο θα γνωρίσουμε το βασικό Ηχομασάζ που αποτελεί τη βάση της εργασίας με ηχογαβάθες. Σε αυτό το επίπεδο μαθαίνουμε να προσφέρουμε το Ηχομασάζ για χαλάρωση. Θα γνωρίσουμε τις ηχογαβάθες και τις ιδιότητες τους και θα πάρουμε θεωρητικές γνώσεις για τον ήχο και τους τρόπους που επιδρά στον άνθρωπο. Οι συμμετέχοντες θα προσφέρουν και θα δεχτούν συνεδρίες Ηχομασάζ ώστε να βιώσουν την επίδραση του στο σώμα τους. Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης από την Ακαδημία Peter Hess στην Ελλάδα και μπορούν να το εφαρμόσουν για πρακτική εξάσκηση στο προσωπικό τους περιβάλλον.

Σαβ 25/2/2017 // 10.00 - 18.00               
Κυρ 26/2/2017 // 14.00 - 21.00

Σαβ 20/5/2017 // 10.00 - 18.00               
Κυρ 21/5/2017 // 14.00 - 17.00

Συντονίστρια: Γεωργία Μπογατίνη


Σεμινάριο Pete Hess-Ηχομασάζ ΙΙΙ/V
Στόχος του σεμιναρίου είναι να διασφαλιστεί η ικανότητα των συμμετεχόντων να εργάζονται όχι μόνο σε επίπεδο χαλάρωσης, αλλά και με έμφαση στις ειδικές ανάγκες και τα θέματα υγείας του πελάτη. Οι συμμετέχοντες στην αρχή του σεμιναρίου ανταλλάσουν τις εμπειρίες που έχουν αποκτήσει και στη συνέχεια το Ηχομασάζ εμπλουτίζεται με νέα στοιχεία. Μαθαίνουμε να εργαζόμαστε στο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο και στα ενεργειακά κέντρα του σώματος.                                                                                                     Διευκρινίζουμε τον τρόπο εργασίας πάνω σε συγκεκριμένα θέματα υγείας.                                            

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην κατανόηση του επαγγελματισμού στην εργασία με το Ηχομασάζ: οριοθέτηση της σχέσης με τον πελάτη, όρια του Ηχομασάζ, διάκριση των προσωπικών δυνατοτήτων, διαφήμιση, εξοπλισμός και διαμόρφωση του χώρου εργασίας. Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης.

3-5/2/2017
Παρ:10.30 - 16.30
Σαβ/Κυρ: 10.00 -18.00
Εισηγητής Νικόλαος Αβραμίδης
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ελληνική ιστοσελίδα της Ακαδημίας Peter Hess : http://www.ixomasaz-therapeia.com

Εδώ https://www.youtube.com/watch?v=w02fh-TXoFs μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο (απόσπασμα) από το ντοκιμαντέρ ‘’Ηχομασάζ κατά Peter Hess’’ από το Ινστιτούτο Peter Hess με ελληνικούς υπότιτλους.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Γεωργία Μπογατίνη
Επικοινωνία
6909417066
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΔΩ


Γεωργία Μπογατίνη

Η Γεωργία Μπογατίνη σπούδασε Γερμανική Φιλολογία στο Α.Π.Θ.


Το 2003-2006 εκπαιδεύεται στο Ολιστικό μασάζ, τη Ρεφλεξολογία και το Rejuvance.                        
Το 2005 γνωρίζει το Ηχομασάζ του PeterHess από τον Νικόλαο Αβραμίδη με τον οποίο συνεργάζεται ώστε να έρθει το Ηχομασάζ του PeterHess στην Ελλάδα.          
Την ίδια χρονιά ξεκινάει την εκπαίδευση της στο Ηχομασάζ με δασκάλους τον Νικόλαο Αβραμίδη, τον HerbertSeitz, τον PeterHess και την EmilyHess.                                                                                    
Το 2014 ολοκληρώνει τη μετεκπαίδευση στην Ηχοθεραπεία με την Άννα Αβραμίδου.                                                                                                                       
Από το 2005 έως σήμερα συνεργάζεται με την Ακαδημία PeterHess ως διερμηνέας γερμανόφωνων δασκάλων και μεταφράζει το υλικό των σεμιναρίων. Διοργανώνει σεμινάρια και από το 2010 διδάσκει στη Θεσσαλονίκη Ηχομασάζ.                                                  


Προσφέρει ατομικές και ομαδικές συνεδρίες.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">


Νικόλαος Αβραμίδης

Ο Νικόλαος Αβραμίδης εκπαιδεύτηκε στο Ινστιτούτο Ηχομασάζ-Ηχοθεραπείας PeterHess στη Γερμανία και έχει Master στην Ηχοθεραπεία. Συνεργάζεται για πολλά χρόνια στενά με το Ινστιτούτο και τον PeterHess και από το 2005 ξεκίνησε να διδάσκει το Ηχομασάζ στην Ελλάδα .Έχει πολυετή εμπειρία ως εκπαιδευτής του Ηχομασάζ στην Ελλάδα, τη Γερμανία και τη Φινλανδία. Μαζί με τη σύζυγο του Άννα Αβραμίδου διευθύνουν την Ακαδημία PeterHess στην Ελλάδα.


Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">