Την οργή, τη γαλήνη ένας ήχος να κλείνει...

 
επί τόπου συνθέσεις και τραγούδια με τη Μαρία Θωίδου και τον Αντώνη Ανισέγγο


Σάββατο 11 Μαρτίου // ώρα 21.00 // είσοδος €7Ο Αντώνης Ανισέγκος και η Μαρία Θωίδου ξαναβρίσκονται στη σκηνή μετά από χρόνια για να μοιραστούν ήχο και λόγο, αυτοσχεδιασμούς καθώς και τραγούδια της τραγουδοποιού.Τους συνδέει η επιθυμία της αναζήτησης και ο σεβασμός για τις ιδιαίτερες στιγμές.

Η φιλία τους ξεκινάει στην Κολωνία όπου τυχαίνει να σπουδάζουν στην ίδια μουσική ακαδημία και συνεχίζεται ως τώρα με μαγικά βράδια συζητήσεων, ακροάσεων ή μουσικής έκφρασης.

Σημαντική στιγμή στη συνεργασία τους είναι η ενορχήστρωση του cd της Μαρίας Θωίδου " Η γυναίκα και το μήλο"(2007) από τον Α.Ανισέγκο.

Οι δύο καλλιτέχνες συμπορεύονται μαζί στην Κολωνία και το Βερολίνο παίζοντας μεταξύ άλλων, τραγούδια της τραγουδοποιού και μεσογειακή μουσική με το σχήμα Armos ensemble μαζί με το Θύμιο Ατζακά, το Γιάννη Τουλή και τον Kemal Dinc.

Ο Αντώνης Ανισέγκος είναι επίσης βασικός συντελεστής, μαζί το Σωκράτη Μάλαμα, στο cd της Μαρίας Θωίδου "Της νύχτας τα μακρυά μαλλιά", σε ενορχήστρωση και παραγωγή του Θύμιου Ατζακά.

Τελευταία κοινή εμπειρία η σύμπραξη της ερμηνεύτριας μαζί με το Μιχάλη  Σιγανίδη και τη Σαββίνα Γιαννάτου στο cd  "σώμα" (Αντώνης Ανισέγκος, Θύμιος Ατζακάς) το 2009.

Τυχαίνει να ειναι γεννημένοι και οι δύο στις 18 του Φλεβάρη...
ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΔΩ

Οι κρατήσεις θέσεων για την παράσταση θα γίνεται το αργότερο μέχρι ένα 24άωρο πριν τη διεξαγωγή και μόνο μέσω της ιστοσελίδας online.