Συναυλία με το Λευτέρη Μουμτζή


Σάββατο 20 Oκτωβρίου 2018 // ώρα 21.00
είσοδος με ελεύθερη συνεισφορά


Ο Λευτέρης Μουμτζής λίγο πριν την κυκλοφορία του καινούριου του δίσκου 'Beaming Light', που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2019, δίνει μια συναυλία στο Αβγό. Μαζί με τον σταθερό του συνεργάτη Δημήτρη Χατζηζήση θα παίξουν κομμάτια από το δίσκο Now Happiness (2016), κάποια κομμάτια από τον επερχόμενο δίσκο, καθώς και κάποια ακόμα πιο καινούρια ακυκλοφόρητα τραγούδια.Αυτή θα είναι η πρώτη συναυλία του Μουμτζή στη Θεσσαλονίκη από τον περασμένο Δεκέμβριο.
Η μουσική του χαρακτηρίζεται αγγλόφωνο φολκ, indie-folk, singer-songwriter κλπ


ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΔΩ
Οι κρατήσεις θέσεων για την παράσταση θα γίνεται το αργότερο μέχρι ένα 24άωρο πριν τη διεξαγωγή και μόνο μέσω της ιστοσελίδας online.Βιογραφικό

Ο Λευτέρης είναι μουσικός και τραγουδοποιός. Με μια καριέρα που εκτείνεται σχεδόν είκοσι χρόνια, ο Λευτέρης έχει κυκλοφορήσει αναγνωρισμένες ηχογραφήσεις σαν σόλο καλλιτέχνης αλλά και σαν μέλος διαφόρων γκρουπ. Τα άλμπουμ του με το Trio Tekke αντιπροσωπεύουν ορόσημα της σύγχρονης ελληνικής ρεμπέτικης μουσικής, ενώ οι δίσκοι του ως J.Kriste, Master of Disguise, συνδυάζουν χαρακτηριστικά στοιχεία της 70 's folk και της εποχής ‘Reflections ', του Μάνου Χατζιδάκι ειδωμένα μέσα από ένα σύγχρονο πρίσμα. Μουσική του επίσης μπορεί να ακουστεί στον ομώνυμο δίσκο του prog-folk γκρουπ Σωτήρες στο οποίο είναι ιδρυτικό μέλος μαζί με το Φώτη Σιώτα. Έχει συνθέσει επίσης μουσική για αρκετές θεατρικές παραστάσεις και είναι ο διοργανωτής και καλλιτεχνικός διευθυντής των Φεστιβάλ Φέγγαρος, Μουσικό Χωριό Φέγγαρος και Λευκωσία Loop Festival, ενώ συντονίζει εργαστήρια στο Μουσικό Χωριό από το 2012.