“Αγαπητέ Μιχαλάκη” - ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΧΟΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥΣάββατο 11 Ιανουαρίου 2014 
ά παράσταση: 20:00
β' παράσταση: 22:00
είσοδος: €7“Αγαπητέ Μιχαλάκη”

...μολονότι απεφάσισα να κάμω ένα τόσο κοπιώδες ταξείδιον...

...τούτο δεν...
...είμαι εν πλήρη...
...και σταματώ.

Σας εύχομαι το νέον έτος πανεύδαιμον
!Ιδέα: Κωνσταντίνα Ευθυμιάδου / Κώστας Μακρυγιαννάκης
Κωνσταντίνα Ευθυμιάδου - χορογραφία
Κώστας Μακρυγιαννάκης - μουσική
Αλέξανδρος Σεϊταρίδης - βίντεο / τεχνική υποστήριξη

και με την πολύτιμη βοήθεια της Ηλιάννας Σκουλάκη


efthymiadou
Κωνσταντίνα Ευθυμιάδου

http://www.facebook.com/konstandina.efthimiadou

Η Ευθυμιάδου Κωνσταντίνα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Βέροια. Η επαφή της με την κίνηση ξεκίνησε μέσα από την ρυθμική αγωνιστική γυμναστική με την οποία ασχολήθηκε εντατικά για δέκα χρόνια. Το 2000-2003 φοίτησε στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης ( Κ.Σ.Ο.Τ.) στην Αθήνα.

Παράλληλα και μέχρι σήμερα ακολουθεί το πάθος της για τους ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς.
Στην Ελλάδα έχει συνεργαστεί με διάφορες ομάδες χορού και χορογράφους όπως οι Χορευτές, η Hellenic Dance Company, η ομάδα σύγχρονου χορού του Χάρη Μανταφούνη και η Εθνική Λυρική Σκηνή.

Το 2007 καλείται από τον Wim Vandekeybus και την Ultima Vez να γίνει μέλος της ομάδας κι έτσι συμμετέχει στην δημιουργία του "Menske" και στην περιοδεία του "Spiegel".

Το 2009 κινείται μεταξύ Βελγίου και Ισπανίας καθώς δουλεύει με τον χορογράφο Roberto Olivan και την Enclave Dance Company. Μέσα από τη δημιουργία των "Mermaid's Call" και "Alba Eterna", καλλιεργεί το ενδιαφέρον και την έλξη της για το πάντρεμα του σύγχρονου χορού και του τσίρκου.

Αμέσως μετά, το 2010, ξεκινάει τη συνεργασία της με τον χορογράφο Akram Khan για τη δημιουργία και διεθνή περιοδεία του "Vertical Road". Παράλληλα συμμετέχει στην περιοδεία του "Confluence" από τους Akram Khan - Nitin Sawhney.

To 2012 επιστρέφει στην Ελλάδα για τη δημιουργία του "Kireru", σε συνεργασία με την εκρηκτική ομάδα Rootlessroot υπό την καθοδήγηση των Jozef Fruzek, Λίντα Καπετανέα και υπό τους ήχους του ταλαντούχου John Parrish και της μπάντας του.

Τον Αύγουστο του 2012 η Κωνσταντίνα παρουσίασε την πρώτη προσωπική της δουλειά, "Henshin", ένα σολο που παρουσιάστηκε και υποστηρίχθηκε από το Music Village Festival (Ελλάδα, Πήλιο)

Η Κωνσταντίνα παραδίδει σεμινάρια χορού στην Ελλάδα και το εξωτερικό όπως:

Flic Scuola di Circo-(Torino)
Deltebre Dance Festival-(Spain)
Tainan University of Fine Arts-(Taiwan)
Trafo Theatre-(Budapest)
Kalidoskope studio-(Genova)
Music Village Festival-(Greece)
DAN.C.CE. studio-(Greece)
National Arts Center-(Ottawa)
Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τεχνης-(Αθηνα)
SEAD (Salzburg)
makrygiannakisΚώστας Μακρυγιαννάκης


Ο Κώστας Μακρυγιαννάκης γεννήθηκε το 1970 στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε μουσική στο Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης και στο στο Trinity College of Music του Λονδίνου, καθώς και οικονομικά στο Α.Π.Θ. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και με εξέχοντες δασκάλους και έχει διακριθεί σε διαγωνισμούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Με άξονα την κιθάρα εργάζεται ως μουσικός ερμηνεύοντας, συνθέτοντας και διδάσκοντας.

Ο Κώστας Μακρυγιαννάκης έχει δώσει πλήθος συναυλιών στην Ελλάδα, την Μ. Βρετανία, την Τσεχία, την Κύπρο, τη Γερμανία και στη Δανία. Έχει συμμετάσχει ως σολίστ, μέλος συνόλων μουσικής δωματίου ή και διδάσκων σε φεστιβάλ, μεταξύ των οποίων The Bolivar Hall London Guitar Festival, Φεστιβάλ Αθηνών, Δημήτρια , Φεστιβάλ Σάνι, Kultursommer Regionhannover, Φεστιβάλ κιθάρας Βέροιας κ.ά. Είναι καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ μουσικής δωματίου για κιθάρα και άλλα όργανα "Guitar Plus" και συνδιοργανωτής της διεθνούς μουσικής κοινότητας "Μουσικό χωριό" μαζίμε τον ουτίστα και κιθαριστή Θύμιο Ατζακά και τον πιανίστα Γιώργο Λαζαρίδη

Εκτός από γνωστά έργα της κιθαριστικής φιλολογίας, το ρεπερτόριό του περιλαμβάνει πολλά έργα ελλήνων συνθετών για σόλο κιθάρα, έργα σύγχρονων συνθετών – σε αρκετά από αυτά πραγματοποίησε την πρώτη τους εκτέλεση - καθώς και μια ευρεία γκάμα έργων μουσικής δωματίου για διάφορους συνδυασμούς κιθάρας με άλλα όργανα. Επίσης η ιστορικά ενημερωμένη ερμηνεία, η ποπ μουσική, το παιδικό τραγούδι, ο χορός και ο αυτοσχεδιασμός αποτελούν τομείς στους οποίους συνεργάζεται με εξέχοντες καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, τόσο σε επίπεδο συναυλιών - παραστάσεων όσο και δισκογραφικά.